Post by vacnidonmeori on Feb 5, 2022 19:59:38 GMT 7
------------------------------------------
▶▶▶▶ Pokémon UNITE ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Pokémon UNITE IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ هک کریستال ها ▞▞▞
▞▞▞ Pokémon UNITE 2022 version ▞▞▞
بعد از این آپدیت بازی باز نمیشه😔 من این بازی رو دوباره نصب کردم ولی همه لباس ها باید اضافه بشه (اندازه 1500 mp) این مشکل برای پلیرهای رده پایین lile me sp هست لطفا حلش کنید🙏
بازی ساده و آسان است. تنها شکایتی که من دارم عدم به روز رسانی در مورد چیزهایی است که می توانید با بلیط های aeos خریداری کنید. مغازه خیلی لنگ است
Pokémon UNITE Toiminta mro
Android و iOS
1] اگر شما یک بازیکن مبتدی هستید، بازی برای شما آسان خواهد بود. بازی بعد از 10 تا 15 یا 20 روز سخت می شود. تیم دشمن در هر زمان در هر مسابقه ناک اوت می شود. حتی با پوکمون های خوب جدید مانند Cinderace، Zeraora، Charizard و غیره نمی توانید به راحتی با حریف مبارزه کنید. 2]اتحاد کمتر در بازیکنان آنلاین، شروع آهسته بازی، گاهی اوقات قادر به شروع مسابقه نیست.. حرکات آهسته پوکمون در برخی از مناطق. نمیدانم چگونه در حین مبارزه دوباره ضربه بزنم... اما Pokemons Unite یک بازی شگفتانگیز برای بازی است.
مزایا: دوستانه مبتدیان. سیستم گزارش برای کاربران مخرب نمایه قابل تنظیم اتفاقات شایسته معایب: حرکات و مهارت ها کند هستند و در لمس دقیق نیستند. راهی برای آسیاب کردن پوسته های پوکمون وجود ندارد. خواستگاری = درهم و برهم؟! رتبه جانبازی با افراد مبتدی؟ رتبه معمولاً مهارت را اندازه نمیگیرد، اما وقتی کاربران نشان میدهند که نمیتوانند همکاری کنند، اتلاف وقت به نظر میرسد. ✓ مهمتر از همه، چت تیمی برای ارتباط بهتر به دستورات بیشتری نیاز دارد
گرافیک و کنترل عالی، اما هنوز هم باید 1 ستاره پس از به روز رسانی. فکر می کردم که خواستگاری بهتر می شود، اما من فقط 16 مسابقه را با بازیکنانی که به شدت نامتعادل بودند در هر دو تیم به پایان رساندم که منجر به تنها یک برد و 15 باخت شد. من سطح کارشناسی ارشد هستم و خواستگاری کاملاً خراب است. اگر حوصله دارید و می خواهید برای سرگرمی ناامید شوید، این بازی برای بازی کردن است! اگر از قبل استرس دارید، توصیه می کنم از این بازی کاملاً اجتناب کنید زیرا واقعاً می تواند فشار خون فرد را بالا ببرد.
گیم پلی بازی جدید در سبک MOBA به اسم Pokemon Unite
من تا اینجا واقعا عاشق بازی هستم. با این حال، تنها مشکل من این بود که اتصال مجدد به سرور با توجه به اینکه یک نبرد فقط 10 دقیقه طول می کشد زمان زیادی می برد، که حتی اگر با موفقیت بتوانید به عقب برگردید، شما و تیمتان از قبل شروع به شکست کرده اید زیرا AFK شده اید. برای مدت طولانی من همچنین امیدوار هستم که قابلیتی اضافه شود که بازیکنان بتوانند در بازی چت کنند. نه فقط هر سیگنالی، زیرا در برخی شرایط، برای برنده شدن به ارتباط مناسب نیاز داریم. لطفا خواستگاری را هم درست کنید
به طور جدی؟ بازی برای جمع کردن بازیکنان به هر حالت بازی زمان می برد، شاید به این دلیل که بازیکنان علاقه ای به بازی در این بازی در حال حاضر ندارند زیرا شما به مشکلات ما گوش نمی دهید: خواستگاری ناعادلانه. اگر تیم ما قویترین تیم نباشد، حریف است، داشتن یک مسابقه "عادلانه" بسیار کم است.
خیلی خوب و شگفت انگیز است!!!!!.......اما توسعه دهندگان بازی باید اعلان های نبرد را اضافه کنند تا آن دسته از بازیکنانی که از طریق شبکه و اتصال بد قطع شده اند بتوانند امتیاز و سکه های خود را حتی در صورت ترک و زمانی که در طول زمان قطع می شوند، دریافت کنند. نبرد باید حداقل ربات هایی وجود داشته باشند که نقش خود را ایفا کنند (بهترین بازی پوکمون در تمام دوران)
Android용 پس زمینه iOS 11 - APK 다운로드
بازی قطعا پتانسیل دارد. تا کنون موفق به رسیدن به آن نشده است. 1. فاقد محتوا است. بعد از مدتی تکراری می شود. به مجوزهای بیشتری، نقشه ها و رویدادهای بیشتری نیاز دارد. 2. انباشته کردن طلا و انباشته شدن هم مشکل است. و رویدادی برای ارائه این فرصت وجود ندارد. 3. نامتعادل است. برخی از انتخاب ها بهتر از سایرین هستند و اطلاعات زیادی در مورد آمار وجود ندارد. قطعا تلاش خوبی است و می تواند به خوبی رشد کند.
Pokémon UNITE Acción sbjl
مزایا: بسیار سرگرم کننده و آسان برای اعتیاد. در بازیهای اولیه سرگرمکننده بود تا اینکه زیاد بازی کردی و مکانیکهای ایراداتی را بلد بودی، که من در «معضلات» خواهم نوشت. معایب: مهم نیست که تیم شما چقدر برای اوایل تا اواسط بازی خوب است. وقتی تیم شما نمی تواند به Zapdos ضربه بزند، گلوله برفی معنایی ندارد. حتی اگر حریف را بکشید یا قبل از درگیر شدن با Zapdos آنها را پاک کنید. آنها هنوز هم در زمان دوباره متولد می شوند و می توانند Zapdos را بدزدند. هرچند من در رتبه استادی هستم. معایب دیگر این است که چرا باید آیتم های نگهدارنده را ارتقا دهیم (اقلام غیرفعال انتخاب شده قبل از شروع مسابقه) اما به اندازه کافی مواد ارتقاء داده نشده تا آنها را به حداکثر برسانیم. من می دانم که شما 3 حداکثر ارتقاء رایگان به ما می دهید، اما در مورد آیتم دیگری برای ساخت دیگری برای یک پوکمون دیگر چه می شود. این میتواند برای بازیکنی که مواد ارتقاء را خریداری میکند (پرداخت به برد) برای حداکثر کردن آنها و بازیکن رایگانی که هنوز آنها را حداکثر نکرده است متفاوت باشد. من پیشنهاد میکنم که همه آیتمهای نگهدارنده نیازی به ارتقا نداشته باشند (فقط حداکثر همه آنها را به ما بدهید) تا بتوانیم هر بیلد را برای هر بازی عوض کرده و بازی کنیم. این می تواند مشکل (تنها یک) پرداخت به برد را از بین ببرد.
Will DITO LTE be fast and reliable enough to get me through a ranked match of Pokémon Unite or will ping spikes be common?Device: iPad 7th Generation
(Pokemon Unite Review in Farsi)واسه شروع رفتیم سراغ بازی پوکمون یونایت بازی به سبک موبا هستش و از معروف ترین بازی های این سبکی میشه به دوتا2 ...
اگر وارد League of Legends شوید، بازی قطعا سرگرم کننده است. اما بازی سازی آنلاین به طرز مسخره ای احمقانه است، من در رتبه بندی کارشناسی ارشد هستم و با کسی که بازی را نمی داند یا کسی که afk می کند مطابقت می کنم. بازی میخوای که عصبانیت کنه؟ خوب این قطعا یکی است
من این برنامه را به این دلایل حذف خواهم کرد: 1. BOT MATCH بد است. آ. این بازیکن را تحمل می کند که در رتبه ای باقی بماند که برای مهارت های آنها مناسب نیست. ب ربات دشمن روال خوبی دارد، اما رباتهای متحد درست مانند تازهکارها یا ترولینگ هستند و حتی من 200+ امتیاز کسب میکنم، من همچنان به شکست میروم زیرا رباتهای متحد همه جا هستند. دیگه موثر نیست 2. محدودیت هفتگی سکه بی معنی است. برخی از بازیکنان باید برای زمانی که فقط در دسترس هستند، آسیاب کنند. حذف ربات های منطبق و محدودیت سکه هفتگی!!!!!!!
بازیکنان نمی توانند به خوبی ارتباط برقرار کنند. کشتنهای Zapdos و Articuno به قدری نامتعادل هستند که حتی اگر پیشتاز باشید باز هم بازنده خواهید شد. باعث می شود شما استرس داشته باشید زیرا در بازی مهارت دارید، تعداد کشته ها و امتیازهای زیادی به دست می آورید اما همچنان به دلیل عدم ارتباط در تیم بازنده می شوید. احمقانه است و من دیگر از آن لذت نمی برم.
این بازی به دلیل اینترنت به من فشار خون می دهد. اینترنت زیادی می خواهد. و به دلیل اینترنت به طور خودکار بازی را ترک کردم و وقتی بازی را دوباره راه اندازی کردم 10 ساعت طول می کشد تا دوباره به مسابقه بپیوندم. بعد از آن امتیاز بازی جوانمردانه ام را از دست می دهم. لطفا این مشکل اینترنت را حل کنید.
بازی خوب است اما اگر یک چت باکس اضافه کنید تا بتوانیم با سایر بازیکنان حتی بدون میکروفون صحبت کنیم، بسیار بهتر است. همچنین، شما باید برخی از ویژگیها را در حالت رتبهبندی مانند ban pokemon اضافه کنید. متشکرم
من واقعا بازی را دوست دارم اما مشکلات زیادی دارم ... من در هر مسابقه یک بازیکن بیکار داشتم و اجازه دهید به شما بگویم ... هر مسابقه ... احساس می کنم اگر همه را از دست بدهید به استثنای MVP باید رتبه بندی شود. پایین به عنوان MVP بیشترین مقدار کار را انجام داد، بنابراین لطفاً همه را به استثنای MVP رتبه بندی کنید و همچنین خواستگاری ... واقعاً یک مشکل است توسعه دهندگان لطفاً این اصلاحات را اضافه کنید
Duet आर्केड गेम pkk
واقعا این بازی خیلی جالبه، من عاشق پوکمون هستم اما باید بازی انواع پوکمون ها رو نشون بده و وارد پوکمون های افسانه ای بشه.......به روز رسانی برای همه پوکمون های جدید
Pokemon Unite معرفی شد؛ یک موبا آنلاین.
Pokémon UNITE แอ็กชัน kspw
Pokemon Unite هفته آینده با نینتندو سوییچ روبرو می شود - cnet
چطور کار میکنه☹️
این یک بازی خوب است و من آن را بسیار دوست دارم، اما اگر پوکمون های بیشتری به آن اضافه کنید، بهتر می شود
عاشق گیم پلی، گرافیک، همه چیز! فقط خواستگاری را در رتبه و استاندارد اصلاح کنید لطفا... من اغلب با ترولرها، افک ها، تازه واردها، گاهی اوقات ربات ها جفت می شوم... از این بازی استراحت می کنم تا زمانی که خواستگاری درست شود، فقط ما را با رتبه های بالا جفت نکنید. noobs....همچنین اگر بیکار میشوید یا ترول میکنید یا کمکی نمیکنید که بازی را ناعادلانه و کسلکننده میکند، مجازاتی مانند مونتون اضافه کنید، من همچنان گزارش میدهم و مسدود میکنم، اما ترولها، afk، نوبها، رباتهایی مانند bruh بیشتر و بیشتر میشوند. بازی خوب سیستم matchmakimg بد
یکی از بهترین موباها از یکی از فرنچایز مورد علاقه دوران کودکی من. به غیر از برخی مسائل مربوط به عملکرد، همه چیز دیگر عالی است.
بازی خیلی خوبی بود و من خیلی دوستش داشتم. بهترین چیز این بازی سادگی، بازی آسان و بسیار اعتیاد آور است.
گیم پلی بازی POKÉMON UNITE / فروشگاه اینترنتی دات کالا
من از بازی کردن لذت می برم و مشکل زیادی نداشته ام، هرچند اخیراً (حدود یک هفته یا بیشتر) با مشکلات اتصال تصادفی مواجه می شوم و کنترل خود را از دست می دهم و در نقطه بدی به پایان می رسم (یا در کنار یک پوکمون وحشی (مشکلات مهمی نیست. ) یا در گروهی از دشمنان و سپس تقریباً به محض اینکه ارتباط برقرار می کنم، KO'd دریافت می کنم) و در نهایت باعث می شود انجام مسابقات گاهی اوقات آزار دهنده باشد. به غیر از این مشکل تنها مشکل این است که واقعاً سخت است و من باید روزی چندین مسابقه انجام دهم تا بتوانم هر کاری را انجام دهم.
Pokémon UNITE Actie kpb
اشکال گلزنی را برطرف کنید، جایی که به دلایلی غوطه ور شدن را به طور تصادفی لغو می کند و برای من هزینه برخی از بازی هایم را تمام کرده است، بله :///
اگر فقط خواستگاری را درست کنید، بازی عالی است. من اکثر اوقات با کسانی که هیچ مغز فکری ندارند تیم بودم که باعث می شود سطح استرس من از حد مجاز عبور کند. به خصوص آنهایی که در این بازی بیکار هستند، احساس عصبانیت می کنم. اواسط بازی.. و همچنین چت باکس را درست کنم تا بتوانم بیشتر با هم تیمی هایم ارتباط برقرار کنم..
تیم ها بازی ها را می برند.. بازی کار تیمی خوب. شما همچنین می توانید صف انفرادی در راه سخت.
بازی خیلی خوبیه ولی مشکل اتصال داره حتی اینترنتم خیلی خوبه..پس امیدوارم زودتر رفع بشه.
بازی خودش عالیه اما سیستم خواستگاری واقعا ضعیف ساخته شده است. من یک بازیکن حرفه ای هستم، اما چگونه می توانم با بازیکنانی که به وضوح نمی دانند چه می کنند و مستقیماً به سراغ دشمن یا نادیده گرفتن مینیون ها می روند مطابقت کنم؟ من فکر می کنم با افرادی که حداقل به رتبه من نزدیک هستند مطابقت داشته باشم! این فقط یک بار اتفاق نمی افتد، بنابراین لطفاً با الگوریتم تطبیق کاری انجام دهید!
من همیشه این را با تلفن یا سوئیچ بازی می کنم. من از همین حساب برای آنها استفاده می کنم. من از تلفنم در حال حرکت و سوئیچم در خانه استفاده می کنم. من شخصا عاشق این بازی هستم و تعداد زیادی پوکمون مورد علاقه من در آن وجود دارد. دائماً بهروزرسانیهایی دارد و آنها در شرف انجام یک بهروزرسانی بزرگ دیگر با پوکمونهای جدید هستند. من خودم را در حال بازی کردن هر روز می بینم
1. هیچ سیستم چت در بازی وجود ندارد، بنابراین می توانید از هم تیمی های احمق خود بخواهید که از پیکاچوی دمدمی مزاج استفاده نکنند، زمانی که از قبل سیندرس یا هر چیز بهتری دارید یا شاید از تانک استفاده کنید. 2. چت سریع منوی آماده سازی به معنای واقعی کلمه بی فایده است. از سایر MOBA بیاموزید، شاید چت آنها را کپی کنید یا چیز دیگری. 3. گاهی اوقات باگ های Ulti ... وقتی حتی فعال نشد فقط به 0% بازنشانی می شود. نیاز به بهبودهای زیادی دارد، ابتدا به پایه بازیکن گوش دهید و مراقب نیازهای آنها باشید، وقتی لوازم آرایشی شما محبوب شد به فروش برسد. XD
مجازات بهتری برای بازیکنان afk تعیین کنید. آنها بازی را خراب می کنند. همچنین برای افراد ترک. همچنین امیدوارم که بتوانید گزینه ای اضافه کنید که در آن بتوانیم به کسی یک پاس جنگی یا یک هولوور هدیه دهیم.
در تجربه من این بازی شگفت انگیز است! سرعت آن سریع است، تقریباً غیرممکن است که بتوانم آن را کنار بگذارم. اگرچه هیچ چیز کامل نیست، اما مشکلی در خواستگاری وجود دارد، اگر در رتبههای بالا باشم اغلب با بازیکنان رده پایینتر قرار میگیرم و وقتی رتبههای پایینتری دارم، بازیکنان با رتبههای بالاتر در تیم دیگر میگیرم. این تنها مشکل من است غیر از اینکه این بازی عالی است!
من اکثراً نقدهای منفی را در مورد این بازی دیدهام و معمولاً همه آنها را میفهمم و به نوعی با آنها موافقم. با این حال، باید در نظر داشته باشید که به طور کلی چقدر طول کشیده تا آنها بازی را بسازند و متحرک کنند. دارای گرافیک و جلوه های شگفت انگیز و همچنین طرحی بی نظیر است. مطمئناً ممکن است خستهکننده باشد، باز کردن لایسنسها سخت است، و اصلاً تعداد پوکمونهای زیادی وجود ندارد، اما فقط سپاسگزار باشید که در این مرحله میتوانید هر چیزی را بازی کنید، بهعلاوه، همیشه بهروزرسانیهایی در راه است.
دانلود Pokemon UNITE APK برای Android - Softmedal
این بازی واقعاً عالی است، گرافیک بازی فوق العاده است و لباس شیک است. من دوست دارم که رویدادها یکی پس از دیگری اتفاق بیفتند. این بازی برای بچه ها خوب است و بزرگسالان نیز می توانند آن را بازی کنند. بهترین بازی پوکمون تا کنون
دلایل مختلفی وجود دارد که من فقط به این بازی 2 ستاره می دهم، بازی سرگرم کننده است و همه اینها فقط زمانی است که شما بازیکنان خوبی را در تیم خود یا بازیکنان واقعی را در اختیار داشته باشید. اگر فقط من باشم، اما در هر مسابقه مخصوصاً در رتبه، بازیکنان خاصی وجود دارند که فقط هوش مصنوعی هستند که به پوکمون شما میچسبند و فقط هنگام حمله حمله میکنند، به معنای واقعی کلمه همه جا را که میروید دنبال میکند، حتی اگر برای تخمریزی برگردید، حتی منتظر شما میماند. زمانی که می میرید تخم ریزی کنید! من در حال حاضر در سقف مسدود کردن تعداد زیادی هستم