Post by vacnidonmeori on Feb 5, 2022 20:02:39 GMT 7
------------------------------------------
▶▶▶▶ Chicken Gun ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Chicken Gun IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ מרמה מפתחות רבים ▞▞▞
▞▞▞ Chicken Gun 2022 version ▞▞▞
משחק נחמד משהו שאני אוהב בו הוא שאתה יכול לצלם בכיוון שאתה יכול כי אנחנו בעיקר משחקים לא עושים את זה
זה מצחיק וטוב אבל אני שונא את התוספות שלו כל כך מעצבן שים את זה כמשחק לא מקוון בבקשה תעשה את זה טוב יותר כמו שאתה יכול לעשות יותר דברים כמו שאתה יכול להיות מכוניות קטנות וקטנות
אני באמת אוהב את המשחק הזה אבל אני לא יכול להעיף אנשים החוצה
Chicken Gun অ্যাকশন kbu
נא להתאים את השחקנים החדשים לקרב הוגן, דמיינו שחקני נוב נלחמים בשחקן מקצוען, יש להם אקדח סטנדרטי או מתנע, אז בבקשה הפכו את המשחק להוגן עבור עצמם. תודה
זה משחק טוב אבל בדגל לכידה המשחק לוקח הרבה זמן
אני אוהב את המשחק ואת הרעיון של המשחק. אבל זה פשוט כל כך מעצבן שזה מעצבן כי 1, אני לא יכול להצטרף לצוות האדום (אדום הוא הצבע האהוב עליי.) 2, הרבה אנשים שנמצאים בצוות האדום הם... סויייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי. זה זה
יותר מדי פרסומות בעדכון האחרון לא היו כל כך הרבה
באג בעדכון האחרון הזה הרמה שלי לא משתדרגת היא תקועה בגרסה 524:2.7.02
זה די טוב. קצת תקלה אבל פשוט כיף באופן כללי.
משחק מגניב, אבל הפקדים איומים ואי אפשר לשנות אותם.
Chicken Gun Akció cajp
אני מסכים לחלוטין לגבי רשימת החברים שהם צריכים רשימת חברים כדי שאנשים יוכלו לשחק ממדינות אחרות וצ'אט קולי כדי שיהיה קל יותר לאנשים להגיב לאנשים אחרים
בהתחלה של המשחק הזה הוא מעניין אבל אם נסיים את המשחק פעם אחת הוא יבוא כמו תפריט או להמשיך אם פעם שנלחץ המשך זה הולך....... הגרפיקה לא טובה אל תתקין את המשחק לכל
זה טוב. אבל זה נעצר בין לבין.
המשחק הזה ממש כיף, אני אוהב רק 👀, 🎩, 🔫 וכו'. לפעמים יבואו פרסומות באמצע והן מסירות אותי מהמשחק. ואני לא אוהב מפלצת. כשניצור אותם הם יתקפו שם מאסטר בלבד. אני לא אוהב את זה. חברים לפעמים המשחק הזה הופך למשעמם😑😑😑.
השרתים האלה נוראיים אל תצטרפו לשרתים איומים
המשחק הזה קצת טוב אבל אתה יכול לגרום לאנשים לדעת חיבוק ואגי באקדח עוף אבל הוא משחק טוב אתה יכול לגרום לאנשים להרוג: אז למשחק הזה יש הכי הרבה כוכבים 5
איפה עדכון חדש😠😠😠😠. 😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠
לעדכון זה יש עדכון מיוחד על ה-chicek gun 2
Chicken Gun অ্যাকশন kbu
זה משחק טוב אבל לוקח יותר מדי זמן לטעון לשחק אפילו שיש לך רשת 4G
מדהים! אני אוהב את זה, זה מצחיק זה מאתגר, בצורה מהנה! הרבה מפות מגניבות, רובים ו-CRaZyneSS, בסך הכל, כדאי להוריד את המשחק הזה!
היה משחק נהדר עד כה.. אבל מאז כמה ימים פרסומת צצה בדיוק בזמן צפייה בניקוד.. ולמרבה הצער אנחנו לא יכולים לדלג עליו.. בזבוז גרסה של משחק כל כך נחמד..
זה תקף את העדכון בבקשה תקן את זה בבקשה זה כיף אבל בבקשה תקן את זה בבקשה.
המשחק עצמו טוב. אבל, איבדתי את הנתונים שלי. אנא תקן זאת. הייתי כל כך רחוק בנתונים האלה.
bhop pro Simulasi rmha
האפליקציה הזו צריכה לקרוא שטח לפני ההורדה, היא מורידה אבל לא יכולה להתקין בגלל שטח קטן, כל פעם תאבד 100MB, צריך לתקן את זה, משתמש חכם אחר יאבד 100MB.
אני אוהב את המשחק הזה שיצא עם זה חוץ מבעיה אחת כשאני על שרתים מסוימים זה תמיד פגום תקלה ואני תמיד נהרג אני מניח שאתה יכול להיכנס למסך הזה שנועל אותך מהמשחק מה שהוא משחק ממש טוב נסה את זה
אני שונא את המשחק הזה. הכל בוטים. יותר מדי פיגור. דחיקה אקראית משרתים ועוד הרבה כמו באגים ודברים אחרים
Chicken Gun Action epz
המשחק סופר קשה בחוליית העילית, המפלצות יכולות להרוג אותך רחוק ושם סופר מהר. הם יכולים לעדכן את המפלצות של לא להיות מהיר ולהרוג קצת רחוק. האקרים שניים פורצים את כל המשחק כמו מצב אלוהים, מהירות על, חיזוק הארנב והטלפורטציה הכי קשה שהמשחק אמור להוציא מהפריצה. והאחרון הוא אקדח הלייזר למה האקדח 1900 מטבעות כדי להשיג את האקדח. זה צריך להיות 1500 מהאקדח השני.
המשחק הזה טוב אבל הבעיה היא שכשהצלחתי בזה הוא נתקע בגלל זה אני צריך למחוק את המשחק הזה 😭😭😥😥😢
Chicken Gun Action epz
זה טוב אבל כשאני מכין ארגז חול זה מגדיר את המפה chalohouse באופן אוטומטי. כדאי לכם לתקן את זה.
זה 3 כוכבים בגלל שלוקח הרבה זמן להשיג מטבע כמו איך אתה אפילו מקבל מטבע 2 כמו אקראי של שרתים זה קשה כמו למה אנחנו לא יכולים לבחור שרתים.
זה משחק יריות אבל אתה לא יכול לשחק עם משפחה וחברים אבל זה כיף
הכי טוב ממש כול בבקשה תעשו סירות ועד נשקים וגם גקט
אני אוהב את המשחק הזה. גם הילדים שלי אוהבים את המשחק הזה. אני אמא לשניים והמשחק הזה מיועד לכולם. זה כיף, ממכר ותוכלו לרכוש מטבעות כדי לקנות ציוד מגניב.
אני צריך עור לתרנגולת שיש לו רעיון ליכולות מיוחדות מה-Lil אחי necromancer, כלומר אם גוף כלשהו ייהרג מהעור, הוא ישריץ בתור זומבי העתקת זומבים ויעשה אותם ידידותיים בתסריטים של צוות
Chicken Gun Laga vioa
למשחק יש פקדים שבורים לא מכוון בכלל
אפשר להיות פה אלאדין אם אתה חכם מספיק לאללה בגלל זה עחלתי ככי בעילדוט
בבקשה הוסף ניסיון לרובים והיפטר מהמפלצות במצב שבו מצב המפלצת הוא גס רוח אבל המשחק הזה טוב נוספה גם פצצה גרעינית עובדת ☢️ וקרינה