Post by vacnidonmeori on Feb 5, 2022 20:20:45 GMT 7
------------------------------------------
▶▶▶▶ BombSquad ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ BombSquad IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ کلیدهای هک ▞▞▞
▞▞▞ BombSquad 2022 version ▞▞▞
بازی قاتل زمان واقعی، بازی سرگرم کننده است من حتی وقتی شخصیت من از صخره سقوط می کند می خندم. وقتی حرفه ای باشم پنج ستاره میدم 😂.
بازی با دوستان سردرد است. هیچ راهی برای بازی با دوستان FB یا هر راه دیگری وجود ندارد. این را در اسرع وقت برطرف کنید
همیشه بازی را دوست داشتم اما دلیل این که 2 ستاره می گیرد این است که من بازی را خریدم، زمانی که انتخاب لایت و خرید داشت. و تمام شخصیتهایی که من داشتم، یعنی استالونه، دزدان دریایی، زویی، همه آنلاک بودند، و اکنون همه آنها در خرید برنامه قفل شدهاند. بنابراین. این که بدانم پولم را هدر دادم خیلی بد است.
بازی خوبی است اما خیلی زیاد است و وقتی بازی را دوباره بازی میکنم، زبانم به طور خودکار تغییر میکند و یک چیز سیاه روی صفحه نمایش میدهد و نمیتوانم با solso و چند نفره ببینم و ببازم.
20 ثانیه صفحه خرید اجباری بعد از هر بازی انجام شده و به دنبال آن تبلیغات. یا کدگذار مشکلات پدری حلنشدهای دارد یا سازندگان باید بیل بزنند.
بخش چن نفرش که کلن نیس افلاینشم کلا چن روز طول میشه تمام مفت فقط نت میدی برا دانش.
سلام بازیش عالی هست اما دوستان و کد گذاشته بودند که منقضی بودند!
این بازی در واقع درخشان است. کنترلها آسان هستند، بازی مستقیم است و میتواند به طرز شگفتانگیزی چالش برانگیز باشد. با این حال... دیدن نوار زندگی در بالای صفحه به جای بالای شخصیت مفید خواهد بود. به این ترتیب میتوانید بهجای اینکه یک بلوک بالای سرتان ظاهر شود، دیدن ردیف بمبهای خود را آسانتر کنید. من فقط چند ساعت است که بازی می کنم، بنابراین ممکن است در آینده شروع های بیشتری داشته باشم. اما در کل ... بازی خوبی است، آفرین بچه ها💪
BombSquad
من اخلاق را دوست داشتم اما برخی از سطوح مزخرف هستند. زمانی که مجبور شدی جلوی دشمنان را بگیری تا به آخر برسند. آن یکی زباله است، آنها باید آن سطح را از بازی حذف کنند.
من آن را دوست دارم اما حالت آنلاین وجود ندارد بنابراین می خواهم یک حالت آنلاین داشته باشم تا بتوانیم با افراد مختلف بازی کنیم و همچنین گرافیک بسیار پایینی دارد.
این یک بازی بسیار خوب است و من آن را دوست دارم. اما اکنون نمی توانم گزینه چند نفره را برای بازی با دوستانم پیدا کنم. لطفا در اولین فرصت به آن نگاه کنید.
این بازی بسیار سرگرم کننده است زیرا بچه ها می توانند با هم بازی کنند و دعوا نمی کنند اما 4 ستاره برای کار سخت بد است. تنظیمات آن می آید و می توانید چیزی مانند ساخت بازی خود را اضافه کنید لطفا؟
Forever بازی اندروید مورد علاقه من. بازی برای بیش از 4 سال. گرافیکش عالیه شخصیت ها فوق العاده هستند کنترل ها عالی هستند گیم پلی بازی فوق العاده است.
دانلود BombSquad v1.6.1 – بازی جذاب “حملات بمبی“ اندروید + مود
این بازی را آپدیت کنید، چیز جدیدی در آن قرار دهید....... خسته کننده است... 🥶🥶🥶... بیا اگر گزینه ای برای دادن 0 ستاره وجود داشت، این کار را انجام می دادم، بازی را دوست دارم، اما آپدیت یه چیز جدید بذار😑..
این برنامه هر چقدر منتظر ماندم یا تلاش کردم دانلود نمی شود. من از Google Puxel 2 XL استفاده می کنم. و این بازی در تلویزیون آتش من وحشتناک است و همچنین گوشی من قادر به دانلود برنامه tjis controller نیست. همچنین خود بازی کدگذاری ضعیفی دارد. کنترل شخصیت های کوچک بسیار سخت است یا حتی تشخیص اینکه کدام یک مال شماست. بازی ضعیف، کیفیت وحشتناک، اگر زمانی از من پول واقعی بخواهد، کل تیم را به دادگاه می برم. دست به کار شوید، ای شلخته، تنبل، کدگذار بازی
اقا این بازی رو میشه به صورت افلاین بازی هم کرد . تازه نصب کردم .
حفظ سرور و اضافه کردن پایگاه چند نفره این بازی خنده دار است اما نمی توان با دوست بازی کرد تا اینقدر آزاردهنده 😗😗😗😗
این عالی است، اما چیزی وجود دارد که باید امتحان کنید مانند اضافه کردن یک گزینه چند بازیکن تصادفی. برای زمان بازی بهتر با افراد عجیب و غریب. و گزینه یافتن دوست نیز چندان کاربرپسند به نظر نمی رسد. به طور کلی تجربه عالی است 👍
بازی خوبی است اما کنترل آن بسیار سخت است و سطوح بازی بسیار دشوار است.
خوب بود
سلام بازی خیلی خیلی خوبیه حتی چند نفره هم میشه بازی کرد
بازی عالی است اما من فقط به دلیل تبلیغات غیرقابل رد شدن به آن 2 ستاره دادم. همچنین بازی کم کم در حال تبدیل شدن به پول برای برنده شدن است.
بد
اوهههه بابت امتیاز 1 ستاره و بد گفتن این بازی متاسفم. مشکل از تلفن همراه من است زیرا بازی کردن آن بسیار کند است، اما وقتی تلفن همراه جدیدم را امتحان میکنم، بازی چند نفره اصلاً آنقدر تأخیر نبود و اسلوموشن هم نداشت. من واقعا متاسفم. این بازی از نظر گرافیک و به خصوص چند نفره/پیوستن به بازیکنان برای من بسیار جالب است.
BombSquad Екшн pew
چطور میشه 2 نفری بازی کنیم بدون هات اسپات همش میزنه روت هستی اینا😕
خب بازی قبلا خیلی طرفدار بود... حیف که مودها دیگه کار نمیکنن...
Bomb Squad (برخورد میهنان) توسط نیل پری گوردون (اول آوریل). ... شیکاگو PI ششم ورشاوسکی از طریق الهه پرتحرک او ، برنی فوچارد ، وارد یکی از این معاملات
سلام یه نفر بهم بگه چطوری توی این بمب اسکواد پول جمع کنم تا اون فرشته و تردست و اون ربات رو بگیرم .
به تبلیغات آنقدر اولویت داده می شود که باید منتظر مبارزه دیگری باشیم تا یک تبلیغ خاص تکمیل شود. همچنین جنگنده های قابل خرید به گونه ای تبلیغ می شوند که ابتدا باید 30 ثانیه منتظر بمانیم تا دکمه "نه تشکر" فعال شود! اتلاف وقت...مگه نه؟
بازی جالبی بود کمی سخت بود یه ستاره کم کردم چون شخصیت هارو نمی خرید . اما در کل بازی خوبی هست و کمی خنده دار
چتوری باید دونفره کنیم 😊😊😊😊😊😊😊😊
دانلود BombSquad 1.6.4 - بازی بمب اسکواد اندروید + Pro مود
من نسخه حرفه ای این بازی را خریدم و الان حدود دو هفته است که پولم کم شده است ... همچنان نمایش می دهد که خرید این کالا در حال انجام است 😡😡😡
Wth. من دوست دارم این بازی را انجام دهم و وقتی دعوتها را فشار میدهم و دعوتها را میبینم میگوید "برای حساب شما در دسترس نیست" wth. دوستان من بازی می کردند و من این را می بینم؟ لطفا کمکم کنید
بازی را دوست داشتند، اما آنها Google Play چند نفره را از آن خود کردند. همانطور که هست، عملاً برای بازی آنلاین با دوستان غیرقابل استفاده است
امیدوارم مچ میکنیگ اضافه بشه تا بساط وی آی پی فروشا جمع شه و نوبه سگا نشاخن
یک بازی واقعا خنده دار پر از ragdoll و چیزهای سرگرم کننده ... تنها نگرانی من این است که فقط تمام هکرها را از بازی کم کنید زیرا آنها آن را واقعا خسته کننده می کنند ...
این یک بازی شگفت انگیز است که ترکیبی از مبارزات، استراتژی و فیزیک است به علاوه موسیقی بسیار خوب است، گرافیک بسیار خوب است، در واقع حتی بهتر از اکثر برنامه های موبایل با این همه چیز خوب است، باید بگویم یک چیزی که من دوست ندارم و این است که شما باید برای bombsquad pro پول بپردازید، ای کاش می توانستید آن را از راه دیگری دریافت کنید، اما سازندگان باید به نحوی پول دربیاورند، در غیر این صورت این احتمالاً بهترین بازی موبایلی است که من تا به حال بازی کرده ام، بنابراین لیاقت آن چیزی بیش از 5 ستاره نیست.
برقراری ارتباط با دوستان سخت است. گاهی اوقات نشان می دهد که نمی توانید یک مهمانی را میزبانی کنید یا در مهمانی شرکت کنید. در غیر این صورت بازی سرگرم کننده است.
این بازی فوق العاده خوب طراحی شده است. مقدار خوبی از خشونت وجود دارد. به شکلی زیبا وحشتناک است. تنها بهبودی که بازی به آن نیاز دارد اضافه کردن شخصیت های زن بیشتر است زیرا تعداد محدودی از دو شخصیت وجود دارد. من هرگز هیچ نوع بازی آنلاین دیگری غیر از تیم های FFA و FFA را امتحان نکرده ام، بنابراین مطمئن نیستم اما راهی برای تهیه بلیط به جز تماشای تبلیغات یا ثبت نام هر روز وجود ندارد. حتی اگر یک تورنمنت کامل را بردید، فکر نمیکنم بلیت کسب کنید. غیر از اون بازی خوب.DoRecommend🤓
حرکت آهسته را بردارید و حرکت را کمی کنترل کنید ... سپس به آن 5 ستاره می دهم
اعماق تاریک - اسمارت اندروید
من برای مدت طولانی با این بازی بودم (مثلاً از سال 2016) و هنوز هم این بازی را دوست دارم!! مسأله ای نیست. یکی از بامزه ترین و بهترین بازی های ragdoll که تا به حال تونستم بازی کنم 😂
BombSquad Laga dos
سلام عالی حتما نصب کنید دست سازندش درد نکنه 20ستاره ام کمه
BombSquad Екшн mdd
عالیه من قبلا بازی میکردم و اشتباهی حذف شد ولی بعد که دنبالش بودم پیداش نکردم ولی امروز تونستم پیداش کنم بازی خیلی عالیه ولی الان نصب نمیشه چیکار کنم
BombSquad Laga rilb
Superhero Rescue: Spider Games Weer yanw
بازی خوب است گرافیک عالی است. بازی کاملاً خوب است. اما تبلیغات بسیار زیاد
به ما یک بهروزرسانی بدهید تا با ایجاد اتاق به راحتی با دوستان بازی کنیم... دوستان میتوانند با استفاده از یک کد بپیوندند... ورود فیس بوک را اضافه کنند... ایجاد اتاق برای بازی با دوستان تنها چیزی است که از دست رفته است.
این بازی خوب است و همه چیز به جز... آیا می توانید لطفا مشکل تاخیر (پینگ بالا) را برطرف کنید!!!! من و دوستانم با هات اسپات بازی می کنیم، اما اینکه بازیکنان دیگر دارای تاخیر (پینگ بالا) هستند، اما میزبان ندارد، بسیار آزاردهنده است. پس لطفا مشکل تاخیر را برطرف کنید